Blog PvdA: Tweede Kamerlid Loes Ypma trapt in Wijk de campagne af

Wijk bij Duurstede, 31 januari 2017. Op zaterdag 11 februari van 10 tot 12 uur kleurt de PvdA de Markt rood. Samen met Tweede Kamerlid Loes Ypma gaan zij graag met u in gesprek. Over hoe we in Nederland met elkaar omgaan en hoe de kansen zijn verdeeld. Daarom zal er symbolisch een taart “eerlijk verdeeld” worden.

 

Loes Ypma is de afgelopen vier jaar een actief Kamerlid geweest voor de PvdA. Iedere week bezoekt ze scholen en spreekt met kinderen, ouders en leerkrachten om inspiratie op te doen om de rest van de week te knokken voor de PvdA idealen. Zodat ieder kind de kans krijgt om het beste uit zichzelf te halen. Loes is ook al meerdere keren in Wijk bij Duurstede geweest, om in gesprek te gaan en de PvdA te helpen om ook in Wijk bij Duurstede de veranderingen in de zorg, met name de Jeugdzorg, goed in te voeren. Over haar bevindingen staat op de “PvdA Wijk bij Duurstede Facebookpagina” een video. Op die manier zet ze haar expertise in voor de plaatselijke politiek. Loes is woordvoerder onderwijs en jeugdzorg, maar u kunt natuurlijk met haar over alle onderwerpen in gesprek. Vertel haar welke zorgen u heeft en waar het in onze gemeente ook goed gaat.

Samen vooruit betekent voor de PvdA een vaste baan, een fatsoenlijk salaris en een zeker pensioen voor iedereen – niet alleen de mensen aan de top. Een fatsoenlijke samenleving waar we discriminatie en radicalisering bestrijden, minder schreeuwen en meer naar elkaar luisteren. Komt u ook met de PvdA in gesprek?