Het Leercentrum start met cursus Windows 10 voor beginners

Wijk bij Duurstede, 29 januari 2017. Voor deze cursus heeft u al enige ervaring met internet en e-mail. W10 is voor u nog onbekend terrein, maar u heeft al wel iets gedaan met Windows xp. Het is handig als u een beetje kunt typen en niet naar de letters hoeft te zoeken. Deze cursus wordt gevolgd met een cursusboek, waarin u aantekeningen kunt maken en die u mee neemt naar elke les. Dit boek wordt uw eigendom. U heeft voor deze cursus een Microsoft account nodig voor email en internetten. U vindt het leuk om meer met de pc te gaan doen zoals teksten maken, bestandjes en foto’s opslaan.

Cursusboek

De cursus is op de dinsdagochtend en volgt u met een bijbehorend cursusboek. De cursus start op 7 maart 2017, en bestaat uit 9 lessen. Aanmelden doet u via deze website. Bij vragen vooraf kunt u bellen met stichting Binding, telnr. (0343-) 473075 of via de e-mail. De docent zal dan contact met u opnemen.

Inloopmoment

Dit voorjaar is er een inloop moment voor alle nieuwe computercursussen op donderdag 2 februari 2017, van 13.30 uur tot 15.00 uur. Ook kunt u op deze middag terecht met al uw pc vragen. Bent u geïnteresseerd om vrijwilligerswerk binnen het Leercentrum te doen, ook dan kunt u informatie op deze middag krijgen. Locatie cursus en inloop middag: Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4, 3961 CR Wijk bij Duurstede. Hier kunt u zonder afspraak naar toe.