Fries houtsnijden bij Stichting Binding

Wijk bij Duurstede, 29 januari 2017. Na een korte winterstop, start het Fries Houtsnijden weer op vrijdag 3 februari. Deze activiteit is elke vrijdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur. Tegen een kleine vergoeding kunt u wekelijks deelnemen aan deze gezellige activiteit. Huib en Wim leggen u graag uit hoe het in zijn werk gaat. Zelf zijn zij ook zo betrokken geraakt bij deze hobby. Ze gingen gewoon eens kijken, maar vonden het zo leuk dat ze het nu aan anderen willen uitleggen. Fries Houtsnijden is een leuke, toegankelijke en creatieve bezigheid, vinden Huib en Wim.

Houtsnijden

Alles wat je nodig hebt is een stuk hout en iets scherps om mee te snijden. Op deze middag vertellen ze u wat je allemaal met houtsnijden kunt maken (speeldoosjes, dienblad, prullenbak, voetenbakjes, en nog veel meer). Alle materialen krijgt u tijdens de cursus tegen kostprijs. Iedereen start met een oefenplank en een bijbehorende stanleymes.

Aanmelden

Aanmelding kunt u die middag 3 februari doen. Loopt u gewoon eens binnen. De locatie van het Fries Houtsnijden is bij het Ewoud & Elisabeth Gasthuis (Gansfortstraat 4, 3961 CR Wijk bij Duurstede), in de Willem van Abcoudezalen. Informatie kunt u opvragen bij Stichting Binding of u kunt bellen met stichting Binding: 0343-473075.