Blog SP: Tweede Kamerlid Van Gerven bij Wijkse zorgmarkt

Wijk bij Duurstede, 17 januari 2017. Op 21 januari presenteren vanaf 13.00 uur enkele lokale zorgaanbieders zich op de Zorgmarkt in het Calypso Theater. SP-kamerlid en huisarts Henk van Gerven zal daar ook bij aanwezig zijn. ’Aanwezigen kunnen met hem in de gesprek over het huidige zorgstelsel en de bemoeienis van de politiek en de zorgverzekeraars,” verteld organisator Gert de Heus.

Ook is er vanaf 15.00 uur een forumdiscussie onder leiding van Van Gerven. Deze discussie gaat over het huidige zorgstelsel en het Nationaal Zorgfonds. Thema’s als bureaucratie in de zorg en zorgvermijding komen onder andere aanbod. Voor- en tegenstanders van het Nationaal Zorgfonds zijn van harte welkom,” licht medeorganisator Elton Wollenberg toe. “Tot slot worden de prijzen verloot onder de aanwezigen.” aldus De Heus. De zorgmarkt duurt van 13.00 tot 17.00 uur in het Calypso Theater (Markt 4).