Zwemmen voor senioren

Wijk bij Duurstede, 28 december 2016. Ook in 2017 is er de optie voor senioren om vanaf dinsdagochtend 10 januari wekelijks van 11 tot 12 uur te gaan zwemmen in Doorn bij Zwemclub Woestduin. Het speciale trainingsuur voor senioren bestaat uit het verbeteren van techniek en conditie, het uur wordt altijd afgesloten met aqua joggen. U wordt opgehaald bij het Gemeentehuis (Karel de Grotestraat 30) te Wijk bij Duurstede. We vertrekken om 10.30 uur. Ook de terugreis met de bus is geregeld.

Ga eens mee

Heeft u interesse, dan kunt u de eerste keer mee gaan naar het zwembad. In Doorn kunt u dan nadere informatie krijgen.In deze lessen kunnen een maximaal aantal deelnemers meedoen. De zwemvereniging bepaalt hoeveel mensen zij nog kunnen plaatsen. Voor informatie over de kosten van het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Zwemvereniging Woestduin via de website