Dennis Koorn nieuwe trainer SVL 1 seizoen 2017/2018

Langbroek, 27 december 2016. Dennis heeft al veel ervaring in zijn trainersloopbaan ondanks zijn jonge leeftijd. Hij begon zijn trainers loopbaan bij de jeugd van het Veenendaalse VRC. Via via kwam hij terecht bij DOVO waar hij de A1 en het tweede elftal trainde, om vervolgens als assistent onder Henny Lee bij DOVO 1 het kampioenschap mee te maken in de Hoofdklasse.

Loopbaan

Dennis heeft vervolgens zijn trainers loopbaan vervolgt bij VVA’71 in Achterberg waar ook SVL een tegenstander van was (3e Klasse). Na VVA’71 is hij naar DFS Opheusden gegaan waar hij 3 seizoenen trainer is geweest. Vervolgens 2 seizoenen SKV in Wageningen en 3 seizoenen Scherpenzeel. Dennis is nu trainer van het 2e elftal van SDVB dat in de reserve Hoofdklasse speelt.

Ambitieus

Wij denken met Dennis een ambitieuze trainer te hebben gevonden, die zijn enorme ervaring op de spelersgroep kan overbrengen. Wij wensen Dennis Koorn dan ook veel plezier en succes bij onze club.