Ontbijt met Sinterklaas en SinThuis bij Kasteel Duurstede

Wijk bij Duurstede, 22 november 2016. Op zaterdag 19 november kwam Sinterklaas samen met zijn Pieten weer aan in de haven van Wijk bij Duurstede. Heel veel kinderen hebben een mooie mijter voor Sinterklaas gemaakt. De volgende kinderen zijn de gelukkige winnaars, zij mogen op zaterdag 3 december ontbijten met Sinterklaas in Kasteel Duurstede:

  • Carice Gaasbeek,
  • Demi van Amersfoort,
  • Noah Henzen,
  • Odin Verbrugge,
  • Maud Kok,
  • Levi Koolen,
  • Babette Roos,
  • Nikki van Lieshout,
  • Nicky Turk, 
  • Tim Quartel

Alle winnende inzendingen staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl.

SinThuis

Tijdens zijn verblijf in Wijk bij Duurstede logeert Sinterklaas net als vorig jaar in Kasteel Duurstede. Daar mag je stiekem kijken waar Sint woont en slaapt als hij in Wijk bij Duurstede is. Om 16.00, 17.00, 18.00 of 19.00 uur mag je een kijkje komen nemen op het kasteel. Daar is natuurlijk niet alleen de Sint, maar zijn ook alle Zwarte Pieten hard aan het werk! Ook de Toeterpieten zijn daarbij weer van de partij. Kaartjes voor dit bezoek zijn vanaf 24 november te koop bij de VVV. De kaartjes kosten € 1,– .

SintDaaaag

Gelukkig is het nog niet zover, maar op dinsdag 6 december moet Sinterklaas helaas weer afscheid nemen van Wijk bij Duurstede en afreizen naar Spanje. In een optocht met lampionnen worden Sint en zijn Pieten begeleid naar de haven. Vertrek vanaf Kasteel Duurstede, Langs de Wal om 18.00 u. Voor meer informatie: www.dagsinterklaasje.nl of www.vvvwijkbijduurstede.nl.