Kaieschaiters presenteren Prins Wesley

Wijk bij Duurstede, 22 november 2016. Zaterdag 12 november hebben de Kaieschaiters Prins Ton den Derde uit zijn Functie ontheven en Prins Wesley den Eerste gekozen als nieuwe Prins der Kaieschaiters. In het seizoen 2016 – 2017 zal Wesley, samen met zijn Adjudant Rick, de Kaieschaiters voorgaan in weer een nieuw carnavalsseizoen in Wijk bij Duurstede.

Prinsenbal

Het Prinsenbal was super gezellig en de Kaien bedanken SWS alwaar we te gast waren in de “kleine” Leutbunker. Was het eerst nog een beetje wennen in deze, voor het Prinsenbal, grote zaal. Na wat kleine aanpassinkjes en uiteraard door de opzwepende klanken van Kai’s Feest dj Jasper werd het een super feest. De nieuwe Vorst Dick presenteerde door middel van het voorlezen van de Proclamatie, Prins Wesley den Eerste. Na het Hotse Hotse Kaieschaiters, vermaakte Theo Mezz de zaal met zijn lekkere feestnummers en het zinderende slot was voor Feest dj Jasper.

Fris en fruitig

De Kaien kijken terug op een erg leuk Prinsenbal op een mooie locatie. En de Kaien kijken vooruit naar het nieuwe seizoen. Het carnaval 2016-2017 gaat de boeken in met het motto : Kaien carnaval is “Fris en Fruitig”. De Kaieschaiters wensen Prins Wesley den Eerste, Adjudant Rick en Vorst Dick een super seizoen toe. En met veel vertrouwen kijken we dan ook naar de toekomst van het carnaval in Kaieschaitersstad.