Welkom Sinterklaas en Pieten!

Wijk bij Duurstede, 19 november 2016. Met een waterig zonnetje en een straffe, kille wind kwam Sinterklaas vandaag aan in Wijk bij Duurstede. Ook in Cothen en Langbroek is de goedheiligman warm onthaald. 

Spannend

Het is altijd weer spannend voor de kinderen die al dagen hebben uitgekeken naar de komst van Sint en Pieten. Vorige week zetten zij al voet op Nederlandse bodem, maar pas vandaag kunnen ook in Wijk, Cothen en Langbroek de schoenen gezet worden. Luidkeels werd er gezongen in de haven, waar Sint een warme ontvangst kreeg van burgemeester Poppens. Poppens kreeg een dikke zoen op zijn wang. Vanmiddag is het weer een volle bak in Calypso, bij het Sintheater. Op de website van Sint leest u meer over de verschillende activiteiten die nog op de agenda staan rondom 5 december. Meer foto’s staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl. Heeft u wellicht leuke foto’s gemaakt van de intochten in Cothen en Langbroek? Mail ze naar de redactie en we plaatsen ze erbij in het album!