Prins onthulling CV de Brienkneuters

Cothen, 7 november 2016. Ook bij CV de Brienkneuters wordt het spannend! Zaterdag 12 november aanstaande wordt echt het startsein van het carnavals seizoen gegeven en dat gebeurt natuurlijk met de Prins onthulling! Wie zal het worden in Cothen hoor je al hier en daar mensen speculeren over de nieuwe Prins Carnaval. Gaat Prins Bennie den tweede voor zijn derde jaar als Prins of staat er een nieuwe op? En wie zal dan de adjudant worden!

Kom naar ’t Molentje

Bent u ook zo nieuwsgierig en houd u van een gezellig feestje, kom dan zaterdagavond naar het vernieuwde café ‘t-Molentje in Cothen. De feestavond begint om 20:30 uur en zal door gaan tot in de kleine uurtjes. Met om 23:11 uur de onthulling van de 53e Prins van de Brienkneuters. Ook zal het nieuwe thema bekend gemaakt worden van dit seizoen! De entree is gratis.