Prinsenbal Kaieschaiters 12 november op nieuwe lokatie

Wijk bij Duurstede, 4 november 2016. Op zaterdag 12 november starten de Kaieschaiters het seizoen 2016-2017. En wel met het traditionele Prinsenbal. De nieuwe Prins en opvolger van Prins Ton den Derde, zal op deze avond bekend gemaakt worden. Het beloofd een mooi seizoen te worden voor de Karnavals Vereniging uit Wijk bij Duurstede. Er zijn wat wijzigingen in de samenstelling van de Raad en samen met een prachtig muziek programma moet dit garant staan voor een mooi seizoen. Uiteraard zullen we u via de media op de hoogte houden van de feesten en we beginnen dus met het Prinsenbal.

Sportpark Mariënhoeve

De locatie van het Prinsenbal is op Sportpark Marienhoeve. Hier hebben de Kaieschaiters in samenspraak met SWS de kantine van de nieuwe sporthallen omgetoverd tot kleine Leutbunker. Feest dj Jasper zal er zijn met zijn Drive in show en zo gaat het wel wat weg hebben van de grote Leutbunker. De aanvang van de avond zal zijn om 21.00uur en uiteraard is de entree gratis. Kom ook kijken wie de nieuwe Prins wordt en ben erbij als we Prins Ton den Derde uit zijn functie ontheffen. Dit gebeurd om 11 over half elf, daarna trekken de Kaieschaiters zich terug en zullen ze om 11 over 11 terug zijn en de Prins voor dit seizoen onthullen. De onthulling gebeurd door het voorlezen van de Proclamatie. Wanneer de nieuwe Vorst Dick de proclamatie voorleest zal er regel voor regel duidelijk worden wie de belangrijkste man van de Kaieschaiters dit seizoen gaat worden. De Prins verteld wie zijn adjudant wordt en daarna gaat het helemaal los in de “kleine” Leutbunker.

Feest

Een prachtige ruimte die sfeer krijgt door de verlichting en de muziek van Feest DJ Jasper, en door de aanwezige gezellige mensen. Er zal ook voldoende ruimte zijn om een polonaise te lopen en de avond is om 01.00uur afgelopen. De Kaieschaiters nodigen iedereen uit om deze eerste feest avond van dit seizoen mee te komen maken. Dit wordt iets wat je niet mag en wil missen. Tot zaterdag 12 november, 21.00uur in de “kleine” Leutbunker op Marienhoeve.