Malletband van Excelsior op concours

Cothen, 29 oktober 2016. De slagwerkers van Excelsior gaan naar Hoogeveen op concours. 5 november gaat een spannende dag worden voor de 20 leden van de malletband. Dit concours is een wedstrijd waarbij een jury met de gespeelde werken mee leest en vooral luistert om daar een oordeel over te vellen. Het is voor de slagwerkers de eerste keer dat ze in de tweede divisie uitkomen, omdat de laatste keer dat de groep op concours ging ze naar deze divisie promoveerden. Marcus Wiebenga, de dirigent van het slagwerkorkest geeft dan ook aan; elke punt die we pakken is mooi. We hoeven ons niet te meten met anderen nog, eerst maar eens rustig laten zien dat we in deze voor ons nieuwe divisie thuishoren.

1 november in Cothen

Omdat het concours in Hoogeveen is, en de leden van de muziekvereniging snappen dat dit een eind van huis is, willen ze u allen graag de mogelijkheid geven om het programma te komen beluisteren tijdens een informeel concertje, op de dinsdagavond 1 november. Ze willen u uitnodigen om het programma te komen beluisteren. Er is gewoon repetitie zoals altijd op dinsdag, en u kunt daar binnenlopen. Om ongeveer 21.00 zal de groep haar bijzondere programma aan u laten horen. Wees welkom! Kersenakker 31, Cothen.