Aanrijding auto fiets Geerweg

geerweg 20161028 8536

Wijk bij Duurstede, 28 oktober 2016. Op de rotonde Geerweg – N-229 vond vanavond rond 18.15 uur een aanrijding plaats tussen een fietsster en een personenauto. De fietsster is met een bekende per auto naar het ziekenhuis gegaan voor nader onderzoek.

Oversteekplaats

geerweg 20161028 8536De fietsster komende uit de richting Wijk bij Duurstede botste op de oversteekplaats met een afslaande personenauto komende uit de richting Cothen met een val van de fietsster tot gevolg. Omstanders bekommerden zich om de geschrokken fietsster en bestuurster van de auto. Een verpleegkundige van een sololance verleende eerste hulp en droeg de zorg over aan de opgeroepen ambulance. Na overleg tussen het slachtoffer en het ambulance personeel werd de fietsster door een bekende met een personenauto naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.