Veiling voor het goede doel

Langbroek, 8 september 2016. Op 10 september, Open Monumentendag, wordt er op de Steenen Brug, Wijkerweg 2 te Langbroek een veiling van de schilderijen van Jan Fortkamp gehouden. Hij is oud directeur van de Antonius MAVO van Wijk bij Duurstede. De opbrengst gaat naar het goede doel: Stichting “de hond kan de was doen.”

Goede doelen

“Mijn ouders waren altijd goede vrienden met Anita en Philip en mijn vader had het geweldig gevonden”, aldus Maria Fortkamp, dochter van Jan. “Hij doneerde zijn hele leven aan zoveel goede doelen, dit past helemaal in zijn manier van leven.” De veiling wordt door Guus Swillens, oud burgemeester en Philip Korff de Gidts begeleid en begint om 13.30 uur. Geïnteresseerden kunnen tussen 10.00 uur en 13.00 uur alvast kijken of er iets voor hen bij zit. Er is uiteraard een certificaat van echtheid bij de schilderijen.