BC Ricochet viert 45 jarig bestaan

Wijk bij Duurstede, 28 juni 2016. Badminton club Ricochet hield vorige week een feestelijke avond die feitelijk voor twee zaken gold, namelijk het 45 jarig bestaan van BC Ricochet op 21-6-2016 en de laatste avond voor de jeugd van het afgelopen seizoen (vanaf september begint het nieuwe seizoen).

Bal in doel

Vooral het spelletje met de ballonnen waar dus de jeugdspelers ingestopt werden en die dan moest gaan proberen met de bal een doel in te schieten was heel leuk en was ook nog behoorlijk zwaar om te doen en vooral als je omviel om dan weer op te kunnen staan.

45 jarig bestaan

Er waren ook toch een aantal senioren die op de avond de weg naar de hal vonden om even alvast het 45 jarig bestaan te vieren. In verband met de mogelijkheid dat er al de nodige leden met vakantie zouden zijn hebben wij het echte feest uitgesteld tot oktober maar de taartjes gingen er in als koek!