Jeugd Centre Court speelt in Eindhoven

Wijk bij Duurstede, 5 april 2016. Afgelopen zondag was er voor de squashjeugd weer een TMG jeugd toernooi georganiseerd. Bij Squash Time in Eindhoven was Centre Court met maar liefs 11 kids in verschillende categorieën uitermate goed vertegenwoordigd. Om 8.45 uur werd er gezamenlijk vertrokken vanaf het eigen Centre Court om rond 10.00 in Eindhoven te arriveren. Al bij binnenkomst maakten de jonge spelers en speelsters een verpletterende indruk in hun nieuwe jasjes. Het zag er allemaal zeer professioneel uit en de jongens en meisjes van Centre Court willen de sponsors daarom nogmaals bedanken voor deze mooie outfit.

Talentjes

In diverse categorieën werd er daarna gestreden door de Wijkse talentjes. Bij de Mini’s behaalde Fenna Wijman een keurige vierde plek en werd daarmee winnaar van de Plate waar een mooie medaille bij hoorde. Bij de beginners waren er 2 Wijkse inschrijvingen, in een grote groep van 20 deelnemers kwam Leon Middelweerd op plek 17 en Patrick Kooij op plek 18 terecht. Bij de Rookies waren de meeste Wijkse deelnemers ingeschreven. Anouck Kooij werd 19de, Fee van den Brink 18de, Chloé van Kats 16de, Tobias van Tuil 11de, Esmée Middelweerd 10de, Femke Tijs 7de, en Jack van Drongelen behaalde een 5de plaats. Bij de elite was Megan van Drongelen de Wijkse troef in Eindhoven. Zij wist de 4de plaats te bemachtigen.

Goed gepresteerd

Alle spelers en speelsters hebben zeer goed gepresteerd in een voor hun vreemde omgeving waarbij het belangrijkste was het plezier in het spel wat er werd vertoond. Na een lange dag werden de Toppertjes in de dop nog op het eigen Centre Court getrakteerd op een lekker bordje friet waarna moe maar voldaan iedereen huiswaarts ging. Wil je ook een keer meedoen? Dat kan! Op vrijdagmiddag wordt er van 16.00 tot 17.00 uur of van 17.00 tot 18.00 uur getraind onder leiding van Jan van der Velde, Michael Blanken en Megan van Drongelen.