Kaieschaiters sluiten af met Halfvastenbal

Wijk bij Duurstede, 22 februari 2016. Het Waikse carnaval van 2016 was een groot succes. Van het Tienercarnaval tot de optocht, van het Openingsbal tot het Kindercarnaval en van het Noppesbal tot de slotavond, alles was super. De organisatie had er veel aan gedaan om de nieuwe locatie in orde te krijgen voor het Waikse publiek en dat is prima gelukt.

Laatste keer

Nog 1 avondje in residentie Cafe bij Die2 en dan zit het seizoen er helemaal op. Zaterdag 27 februari vanaf 21.00uur zal de residentie aan de Veldpoortstraat de deuren open hebben. Uiteraard nog een keer de laatste carnavalshits van dit jaar en zoal u gewent bent bij deze avonden Gratis entree.

Geweldig jaar

Prins Ton den Derde en zijn gevolg kijken dus terug op een geweldig jaar. Ook was het een jaar met veel emotie en de uitdrukking “een lach en een traan” was helemaal van toepassing op dit seizoen. Samen proberen de zorgen en de dagelijkse sleur even de vergeten en onbezorgd proberen carnaval te vieren. Dat lukt steeds beter in Wijk bij Duurstede en daar zijn we trots op. Wanneer u nog foto’s hebt van de optocht of welke Kaieschaiters gebeurtenis dan ook, dan houden wij ons van harte aanbevolen. U kunt ze kwijt op : info@kaieschaiters.nl en wij zullen ze op de website zetten en kunnen ze wellicht gebruiken voor ons boekje van volgend seizoen.

Facebook

Wanneer u ons liked op facebook blijft u automatisch op de hoogte van het laatste carnavalsnieuws. Maar eerst nog even 27 februari, samen met Prins Ton den Derde het laatste feestje van het seizoen 2015/2016. Leuk als jullie er ook bij zijn, kunnen we nog even “napraten” over het mooie seizoen en een feestje bouwen. Vanaf 21.00uur in Residentie Cafe bij Die 2.