Allereerste Culinaire Wandeling in Wijk bij Duurstede ooit

Wijk bij Duurstede, 9 februari 2016. Op zondag 6 maart wordt de allereerste Culinaire Wandeling in Wijk bij Duurstede georganiseerd. De leukste en beste restaurants van Wijk bij Duurstede zullen hun deuren openen en de bezoekers versteld laten staan van hun kookkunsten.

Proef bijzondere wijn-spijs combinaties en ervaar het culinaire karakter van deze mooie stad!

Wijnen en spijzen

De WijnSpijs Wandeling is een ideaal dagje uit voor bourgondiërs, foodies en wijnliefhebbers. Deze culinaire wandeling combineert het idee van een wijnproeverij, een wandeling door een prachtige Nederlandse stad en een unieke vorm van dineren. En dat alles in één zondagmiddag! Kwaliteit staat centraal en je zult je verbazen over de heerlijke gerechten en de verrassende wijnen. De WijnSpijs Culinaire Wandeling is daarmee echt een bijzondere beleving om samen met je vrienden of familie te delen.

Culturele wandeling

Wandel met je eigen gezelschap van 12.00 uur tot 17.00 uur langs zeven culinaire hotspots, waar je bij allen een gerechtje met bijpassende wijn ontvangt.

De deelnemende restaurants zijn:

  • Naast de Poort
  • ’t Klooster
  • Bistro Florian
  • Eethuys Dorestad
  • De Engel
  • De Gouden Leeuw
  • De Veldpoort

Voor meer informatie of om een kaartje te kopen kunt u terecht op deze website. De Culinaire Wandelingen worden in heel Nederland georganiseerd door WijnSpijs.nl