Ouderen uit Wijk kunnen zwemmen in Doorn

Binding seniorenwerk

Binding seniorenwerk

Wijk bij Duurstede, 30 december 2015. Het zwembad Wickie de Viking in Wijk bij Duurstede sluit op 1 januari 2016. Er is voor senioren o.a. de optie om vanaf dinsdagochtend 5 januari van 11 tot 12 uur te gaan zwemmen in Doorn bij Zwemclub Woestduin. Vervoer voor deelnemers uit Wijk is geregeld.

Techniek en conditie

Het speciale trainingsuur voor senioren bestaat uit het verbeteren van techniek en conditie, het uur wordt altijd afgesloten met aqua joggen. In deze lessen kunnen een maximaal aantal deelnemers meedoen. De zwemvereniging bepaalt hoeveel mensen zij nog kunnen plaatsen. Voor informatie over de kosten van het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Zwemvereniging Woestduin via de website.

Vervoer vanuit Wijk bij Duurstede

Bent u geplaatst als deelnemer voor het speciale trainingsuur dan is er georganiseerd vervoer met een vaste opstaphalte in Wijk bij Duurstede. Ook de terugreis wordt zo geregeld. Informatie over het georganiseerd vervoer is bij Ineke Kopuit, zij is bereikbaar onder telefoonnummer 0343-759781, of via de e-mail