‘Ditiswijk een jaar te kijk’ 2015

001 15 01 01 01 31decbasis

001 15 01 01 01 31decbasis

Wijk bij Duurstede/Cothen/Langbroek, 31 december 2015. Het jaar 2015 nadert zijn einde. Een mooi moment om terug te blikken naar wat er dit jaar allemaal gebeurde in Wijk, Cothen en Langbroek. Ook dit jaar stelde onze vrijwilliger Kuifje weer met grote zorg het jaaroverzicht in beeld voor u samen: ‘Ditiswijk een jaar te kijk 2015’.

Veel gebeurd

Wat is er ook dit jaar weer veel gebeurd in Wijk! Groot nieuws, klein nieuws, nieuws uit de natuur, cultuur en sportwereld. Nieuws uit de drie kernen, landelijk nieuws lokaal opgepikt of juist andersom. Mooi beeld, schokkend beeld of juist ontroerend, indrukwekkend of juist subtiel, groots en meeslepend of letterlijk op de millimeter.

Trots op onze vrijwilligers

Kijk en geniet van het prachtige werk van de vrijwilligers van ditiswijk.nl: Kuifje, Ed Magielse, Walter Blokker, Jan van Kooten en Marien Stoel. We zijn er trots op en natuurlijk heel benieuwd wat u ervan vindt! We wensen u dan ook veel kijkplezier. De foto’s zijn te zien in het fotoarchief op Flickr (of diashow) en via google+.