Sinterklaas en pieten trekken volle zaal

Wijk bij Duurstede, 30 november 2015. Nog vijf nachtjes slapen en dan is het zo ver: Sinterklaas! Traditiegetrouw verzorgden Sint en een dertigtal pieten vorige week weer een prachtige voorstelling in het Calypsotheater in Stuurstede.

Volgend jaar weer!

Sint maakte zich grote zorgen, want de Pieten hebben in Spanje veel te weinig gesport en veel te veel gesnoept van de marsepein en het speculaas. Het eerste probleem diende zich al aan, want er zaten zelfs twee pieten vast in de schoorsteen! Sint huurde ten einde raad een Personal Piet in. Die had een goed plan: hij organiseerde de Pieten Olympische spelen! Alle Pieten gingen aan het sporten: hardlopen, gewichtheffen en paardendressuur. Aan het einde van de voorstelling waren alle Pieten gelukkig weer slank en fit en helemaal klaar om alle schoenen in Stuurstede te gaan vullen. Vier prachtige voorstellingen die allemaal stijf uitverkocht waren! Dit jaar te laat voor een kaartje? Sint heeft beloofd, dat ze volgend jaar weer terug zijn in Calypso!