Heerlijke dierendag op manege de Wildkamp

Wijk bij Duurstede, 4 oktober 2015. Op manege de Wildkamp werd gisteren alvast ruimschoots aandacht besteed aan dierendag. In twee groepen werden de Fjordenpaardjes getrakteerd op een heerlijke lunch.

Smakken en slurpen

Een enkele fjord kon zich niet inhouden bij het zien van dat lekkere voer, waardoor de begeleider werd meegesleurd waarna het paardje vervolgens kon aanvallen. Andere fjorden waren wat subtieler en gingen er eens even lekker voor staan in de juiste opstelling om tot het laatste stukje wortel uit de klaargezette schalen te genieten. Smakken en slurpen is ze niet vreemd, met de ogen dicht wordt ook het sap dat overblijft naar binnen gezogen. Geheel voldaan gingen de fjorden dan gedwee het veld af. Meer foto’s staan in het fotoarchief van ditiswijk.nl