Start seizoen Theaterschool Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede, 30 september 2015. Volgende week starten de musicallessen weer op de Theaterschool Wijk bij Duurstede Voor kinderen vanaf 7 jaar, jongeren en volwassenen wordt er les gegeven in verschillende leeftijdsgroepen.

Musical

Tijdens de wekelijkse lessen wordt er gewerkt aan zang, dans, samenspel, improvisatie, drama en wordt er gedurende het seizoen een musical ingestudeerd. Aan het einde van het seizoen wordt deze opgevoerd in het Calypso theater en natuurlijk hoort daar ook licht, geluid, grime, kostuums en decor bij!

Dit seizoen

Afgelopen seizoen hebben wij vol trots de musicals Annie, Aladdin, Mamma Mia, High School Musical, Tarzan, Sister Act en Hairspray opgevoerd. Ook voor dit seizoen staan er weer spetterende, vrolijke, ontroerende en komische musicals op het programma waaronder Beauty and the Beast en Wicked!

Workshops

Naast de wekelijkse lessen worden maandelijks workshops gegeven waar je ook aan kan mee doen, zowel voor leerlingen van de Theaterschool als niet leerlingen. Hier kan jij je ook voor opgeven! Of je geeft je op voor de zanglessen die worden gegeven op de Theaterschool! In een groep werk je aan je zang en muzikale gehoor. Met een groep studeer je musicalsongs in met daarbij horende choreografieen waarmee we regelmatig optreden!

Meld je aan!

Als jij ook lessen wilt volgen op de Theaterschool, geef je dan voor 10 oktober op via onze website. Wellicht zien we jou aan het eind van het seizoen ook stralen op het podium!