Jongens -12 jaar Duurstede/Theo Meijer Sport Kampioen van Midden Nederland

Wijk bij Duurstede, 31 mei 2015. Jongens -12 jaar hebben zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 27 juni. Het team won 4 partijen, waardoor ze kampioen werden van Midden Nederland. Tijdens twee wedstrijden werd een 2 tegen 0 achterstand omgebogen naar een 3 tegen 2 winst.

Het team jongens -12

Het team bestond uit de volgende judoka’s: -30 kg Dylan Petersen en Niek Blom, -34 kg Pepijn van Kooten Niekerk, -38 kg Dylan van Haarlem en Norik Tadevosyan, -42 kg Joep Sinoo, -46 kg Damian Bronda.

Welpenteam

Het welpenteam van Judo Duurstede behaalde een mooie 3e plaats. Dit is een mooi resultaat voor dit jonge team. Ze wonnen 1 wedstrijd en 2 wedstrijden gingen helaas verloren. Het team bestond uit de volgende judoka’s: -21 kg Kai Jelier, -24 kg Kyan Westerhof, -27 kg Kars Westerhof, -30 kg Nick van der Kooij, -34 kg Mason van Haarlem, -38 kg -, -42 kg Idy Diawara.

-15 jaar

Lucas Schinkel, Finn van Daatselaar en Roy Zomer namen deel in het team jongens -15 jaar. Zij hadden maar 1 tegenstander en ze hebben 2 keer verloren en 1 keer gewonnen, waardoor zij een 2e plaats hebben behaald. Het is weer een mooi resultaat voor zowel de judoka’s als voor Judo Duurstede. Op naar een mooie ervaring op 27 juni tijdens het NK voor Jeugdteams.