Gouden jubileum watersportvereniging Rijn en Lek

Wijk bij Duurstede, 31 mei 2015. Watersportvereniging Rijn en Lek heeft afgelopen zaterdag haar gouden jubileum gevierd. Zij hadden op deze dag flink uitgepakt. Zo waren tussen 11.00 en 13.00 uur de inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede van harte welkom om eens kennis te maken met deze vereniging en een kopje koffie te komen drinken. In de middag waren er voor de jeugd van Rijn en Lek diverse wateractiviteiten te beleven en konden de kleinere kinderen zich vermaken op een springkussen op het grasveld. De dag werd afgesloten met een gezellige receptie.

Vrijwilligers

De watersportvereniging heeft veel vrijwilligers die vaak de handen uit de mouwen steken. Zo is er in 26 maanden een compleet nieuw drijvend clubhuis gebouwd, waarin allerlei faciliteiten te vinden zijn voor varende toeristen, die voor een of enkele nachten in de jachthaven van deze vereniging verblijven. Zo kunnen zij er douchen en de was doen. Tevens is er in dit clubhuis een mooie kantine gebouwd en is er een kantoor van de havenmeester te vinden.

Clubgebouw

Watersportvereniging Rijn en Lek is trots op hun nieuwe clubgebouw en op het feit dat zij hun 50-jarig bestaan kunnen vieren.