Zomerbeelden in galerie de Kunstuitleen

EzelenUil

EzelenUil

Wijk bij Duurstede, 30 mei 2015. Zondag 7 juni 2015 tijdens de Kunstroute is de galerie van de Kunstuitleen Kunst bij de Bron in het Oude Raadhuis op de Markt open van 13.00-17.00 uur. Er is weer nieuw werk te zien. Het thema van de maand juni is Zomerbeelden. Letterlijk in de vorm van beelden van Jos Sinninghe en Willem van Dijk in brons en in marmer. Jos met haar bronzen beelden van aandoenlijke dieren en Willem met zijn marmeren verfijnd gestileerde sculpturen. Zij zijn zelf ook aanwezig om meer te vertellen over hun werk. Daarnaast exposeren de overige kunstenaars van de Kunstuitleen hun schilderijen en ook digitale kunst met hetzelfde thema: Zomerbeelden. De getoonde kunst is te huur via de landelijke regels voor een Kunstuitleen. Op deze eenvoudige manier kunt u genieten van kunst in uw huis.

U bent weer van harte welkom

Kunst bij de Bron is een onderdeel van de Stichting Wijk nog Leuker en De Kunststad. Op deze website is het hele pakket aan kunstbezienswaardigheden te zien die in Wijk bij Duurstede op deze zondag worden tentoongesteld.