Aanrijding tussen 2 fietsers

Langbroek, 30 mei 2015. Op de parallelweg van de Doornseweg ter hoogte van de Oranjehof vond vanmiddag tegen 17.00 uur een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Beide fietsers een man en vrouw kwamen te vallen de fietsster is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Mobiel Medisch Team(MMT)

Omdat de fietsster enige tijd niet aanspreekbaar was werd een MMT opgeroepen. De oproep werd geannuleerd voordat de helikopter op de plaats van het ongeval was. De slachtoffers werden bijgestaan door omstanders en nadat een rapid responder was gearriveerd werd later ook een ambulance opgeroepen die de fietsster naar het ziekenhuis bracht voor verder onderzoek.

Onderzoek

De politie nam van betrokkenen en getuigen een verklaring op. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak en toedracht van het ongeval.