Lezers schrijven: Wie heeft onze borden vernietigd en meegenomen?

Wijk bij Duurstede, 16 mei 2015. Is het u ook opgevallen dat de natuur in de Bosscherwaarden op dit moment wel heel erg mooi is. Welnu omdat zo te houden hebben 200 bewoners en omwonenden zich uitgesproken het niet eens te zijn met de voorgenomen plannen van ontzanden en het terugstorten van vervuilde slib. Juist deze natuur wordt als de gemeenteraad toestemming verleent de komende 20 jaar volledig vernietigd. En om dit kenbaar te maken hebben de bezorgde liefhebbers van de Bosscherwaarden afgelopen vrijdag, voorafgaand aan de rondleidingen georganiseerd door de VVV, tijdelijke “GEEN ONTZANDING IN DE BOSSCHERWAARDEN” borden geplaatst. Echter tot ontsteltenis zijn juist deze borden dezelfde avond verwijderd en meegenomen. Graag vernemen wij wie dit gedaan heeft reacties kunt u mailen.