Blues ‘n Stuff met Bevrijdingsdag op het Mazijkpodium

bluesnstuff2015

bluesnstuff2015

Wijk bij Duurstede, 30 april 2015. Op bevrijdingsdag dinsdag 5 mei zal vanaf 14.30 tot 18.30 uur de band Blues ‘n Stuff optreden op het Mazijkpodium achter Café ‘t Hoff op de Markt.

Blues ’n Stuff

Blues ’n Stuff, met maar liefst vier zangers, twee gitaristen, een bassist, een drummer en een saxofonist in de band zorgt voor een zeer gevarieerd repertoire. De band is opgericht in 2011, nadat de leden elkaar ontmoet hadden tijdens een jamsessie op het strand van Kijkduin. De band bestaat uit Paul Robbert (zang, gitaar), Boy Mosterdijk (zang, gitaar), Eddy de Jong (zang, bas) , Koert Kardol (zang, drums) en Tom Moerenhout (saxofoon) . Met vier zangers in de band heeft Blues ’n Stuff een breed repertoire en kan daarom snel ingespeeld worden op de muzikale wensen van het publiek. Denk daarbij aan nummers van Robert Johnson, B.B. King, Buddy Guy, Robben Ford, Tony Joe White, Neil Young, Venice, Eagles, Doobie Brothers en vele anderen.