Regiokampioenschappen turnen

25aprilturnen

25aprilturnen

Wijk bij Duurstede, 29 april 2015. Afgelopen zaterdag vond de Regiofinale plaats in Amsterdam voor de gekwalificeerde meisjes van Levitas Gym & Dance. Maar liefst zes meisjes plaatsten zich voor de regiofinale. Bij het zien van de immense turnhal vielen de monden wijd open en waren er nieuwe indrukken in overvloed!

D2 Instap

Renske van der Maat en Steffie Ko namen voor het eerst deel en kwamen uit in de categorie D2 Instap. Ze werden respectievelijk 19e en 23e .

Pupil D1

Tessa Schellings kwam uit in de klasse Pupil D1 en haalde een fantastische 7e plek! In de Jeugdklasse D1 namen Amy van der Linden, Sophie Pot en Marloes Braat deel. Zij eindigenden als 11e, 24e en 26e. Het was een fantastisch wedstijdseizoen. Het seizoen is overigens nog niet ten einde: nu start de voorbereiding op de springwedstijden en het volgend seizoen!