Joop Clubheld gemeente Wijk bij Duurstede

Joop

Joop

Cothen, 29 april 2015. Enkele weken geleden startte de verkiezing Clubheld van de Amateursport. Vele clubs uit het hele land hebben hiervoor ‘helden’ genomineerd en bij SVF Cothen was dat Joop Balk. Al na de eerste tussenstanden bleek dat Joop goed op kop lag.

Joop Clubheld gemeente Wijk bij Duurstede

Met een ruime voorsprong is Joop dan ook in de gemeente Wijk bij Duurstede op de eerste plaats geëindigd. De winnaar per provincie dingt mee naar de landelijke hoofdprijs, dat is helaas niet gelukt maar Joop is in de provincie Utrecht op een fantastische 20e plaats geëindigd, daarmee 171 andere genomineerden achter zich latend ! Een geweldig resultaat en wij willen iedereen bedanken die op Joop gestemd heeft.

Joop in het zonnetje

Joop ís gewoonweg SVF en wij zijn dan ook heel blij en trots dat we hem op deze manier in het zonnetje kunnen zetten! We mogen Joop vanaf nu dan ook CLUBHELD AMATEURSPORT gemeente Wijk bij Duurstede noemen, van harte gefeliciteerd!