Filmavond in Langbroek op 17 april

Langbroek, 13 april 2015. Vrijdag 17 april wordt in Dorpshuis ‘de Toekomst’ te Langbroek de film vertoond: ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’. Locatie: Dorpshuis ‘De Toekomst’, Prinsenplein 3, te Langbroek, tel. 0343 562537 Aanvang: 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar; Voor wie: iedereen is van harte welkom, de film is geschikt voor alle leeftijden; Entree: Toegangsprijs is € 5,00, dit is incl. 1 kopje koffie/thee.

De film

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson.