Ipad les Revius Wijk

Wijk bij Duurstede, 30 maart 2015. ‘We zien dat steeds meer ouderen behoefte hebben aan een les in elektrische apparaten zoals een ipad . Dus wij hebben bedacht om dat te doen’, aldus Revianen Paul, Nick, Niels, Victor, Sander en Robin.

Gratis les

‘Wij gaan les geven aan ouderen die een ipad of tablet hebben. Het is gratis maar wij willen we graag dat u elke les volgt dat zijn in totaal 6 lessen. En verder zou het fijn zijn als u uw ipad meeneemt en het liefst opgeladen. Wij zorgen voor wat te eten en te drinken. De les begint elke woensdag om 15.15 tot 16.15. Als u ge├»nteresseerd bent dan kunt u contact opnemen met stichting binding, Frank Brouwer tel. 0343 473075. Er kunnen max. 15 mensen mee doen. Mensen met een rolstoel of rollator kunnen ook komen. De lessen beginnen vanaf woensdag 1 april. Het is geen grap!