Concert van accordeon-fluit-klarinettrio

Raam kerkje cothen

Raam kerkje cothen

Cothen, 30 maart 2015. Op zondag 12 april zal in de protestantse kerk op de Brink het laatste concert plaats vinden dat Concert in Cothen dit seizoen organiseert. Opgetreden zal worden door door het Ensemble Drie, bestaande uit de ongewone combinatie van fluit, klarinet en accordeon.

Van klassiek tot modern

De uitvoerenden putten daarbij uit een repertoire van stukken dat reikt van klassiek tot modern met veel eigen arrangementen waarbij zij zich ook begeven in de sferen van klezmer en tango. Een verrassend programma van drie klassiek geschoolde instrumentalisten: Mariska van der Vaart, fluit, Karin Vrieling, klarinet en Simone Colicchia, accordeon. Aanvang 13.00 uur; vanaf half één staat de kerk open tegen een entreeprijs van 8 Euro waarbij een kopje koffie in de pauze is inbegrepen.