GroenLinks: snoeien langs de Singel

Wijk bij Duurstede, 2 maart 2015.  Zaterdag 7 maart zal GroenLinks Wijk bij Duurstede ‘haar’ hagen langs de Singel nabij het Kostverlorenpad wederom snoeien. Dat zal gebeuren van 14.00 uur tot 16.00 uur en een ieder die zijn of haar handen graag uit de mouwen steekt is daarbij van harte welkom (verzamelen om 14.00u op de brug over de Singel nabij het Kostverlorenpad).

Komt u ook?

Eerder gaf GroenLinks een duw aan het in eigen beheer snoeien van voorheen gemeentelijke hagen, waarbij GroenLinks zelf de hagen bij de brug over de Singel nabij het Kostverlorenpad adopteerde. “En ook dit jaar krijgen de hagen netjes hun onderhoudsbeurt, of er nu verkiezingen zijn of niet”, aldus fractievoorzitter Rob Willems. “Net als andere politieke partijen is ook GroenLinks in deze verkiezingstijd op straat te vinden. GroenLinks maakt er echter een gewoonte van dan meteen maar de handen uit de mouwen te steken en zwerfvuil op te ruimen of, in dit geval, haar hagen te snoeien”, zo vervolgt hij. Natuurlijk zal daarbij de hoogst genoteerde Wijkenaar deze provinciale staten verkiezingen niet ontbreken: Karin Boelhouwer, de nummer 3 op de lijst van GroenLinks. Voor wie helpen wil is er materiaal aanwezig, maar neem vooral ook zelf materiaal mee als u in het bezit bent van handschoenen en/of een snoeischaar. Zoals gezegd is het verzamelen aanstaande zaterdag 7 maart om 14.00u bij de brug over de Singel nabij het Kostverlorenpad.