Informatieavond over herontwikkeling Bosscherwaarden

Wijk bij Duurstede, 12 februari 2015. U bent welkom op een informatieavond over de mogelijke herontwikkeling van de Bosscherwaarden. De informatieavond vindt plaats op: donderdag 19 februari van 19.30-21.30 uur, in het Revius Lyceum. De deuren zijn open vanaf 19.15 uur. Het adres is Remus 4, 3962 KT Wijk bij Duurstede.

Wat vooraf ging

In mei 2014 hield de gemeente Wijk bij Duurstede een eerste informatiebijeenkomst over dit onderwerp. Daarna volgde een gesprekkenserie met belanghebbenden en een informatieavond in juli, over de wensen en zorgen van de omgeving. Daarop is een bijeenkomst gehouden op 29 oktober. Deze bijeenkomst stond in het teken van proces en rollen van de gemeente. Op 26 november volgde een informatieavond over de uitvoeringsperiode, veiligheid en overlast en recreatief gebruik van het gebied gedurende de uitvoering.

De agenda

De agenda voor 19 februari ziet er als volgt uit:

  • Presentatie van het concept-inrichtingsplan.
  • Reacties en suggesties voor aanpassing.
  • Een toelichting op het vervolgproces.

U krijgt ruim gelegenheid om vragen te stellen over deze onderwerpen en om suggesties te geven.

Informatie

Op deze website kunt u naast antwoorden op veelgestelde vragen ook het verslag van de vorige informatiebijeenkomsten vinden. Ook geeft de website veel achtergrondinformatie. U kunt zich aanmelden per mail bij Erica de Bruin via e-mail. Bent u niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst te komen? Dan kunt u voor algemene vragen contact opnemen met Gerard Litjens van bureau Stroming via e-mail