Winterconcert Excelsior

Cothen, 2 februari 2015. Op zaterdag 31 januari is met het Winterconcert van muziekvereniging Excelsior het jubileumjaar officieel van start gegaan. Excelsior heeft een fantastisch concert gepresenteerd dat op indrukwekkende wijze werd geopend met een terugblik van de afgelopen 125 jaar voorgelezen door oud-burgemeester Guus Swillens met op de achtergrond koraalmuziek van de fanfare.

Afwisselend

Het concert kreeg mede door de dansacts van de majorettes en zang van Susan Boon en aangevuld met een 8-tal dansers van dansschool Zenner Dance Masters uit Leersum een zeer afwisselend karakter. Mede ook door de grote belangstelling en het behalen van de derde plaats op het Nederlands Kampioenschap van de malletband werd het een onvergetelijke avond. Op de foto de jubilarissen Britt van Wijk (10 jaar), Mark van Schaik (25 jaar), Gerrit Larink (25 jaar), Michel vd Bogaard (40 jaar), Maries Barten (40 jaar) en Gerard Wijman (50 jaar). Zij ontvingen uit handen van burgemeester Poppens een speldje met bijbehorende oorkonde.