Verslag Schietvereniging 29 januari

Langbroek, 31 januari 2015. Bij het opgelegd opnieuw was Harry van Woudenberg deze avond goed op dreef,hij werd eerste met een prachtige score van 88 punten. Sjef de Gier werd tweede met een prima score van 86 punten. Op 1 punt gevolgd door Henk Donk en Teus Bleijenberg werd derde met een goede score van 85 punten.

Bij de Jeugd Pistool was alleen Julian Achterberg aanwezig,hij schoot een score van 68 punten. Bij de Jeugd staand werd Esmee van de Geer eerst met een super score van 95 punten. Tweede werd Arjan Verwaal met een goede score van 74 punten. Milan Lancee werd derde met een mooie score van 73 punten.

Bij het staand schieten werd Rino van Dijk eerste met een geweldige score van 93 punten. Roland Koopman werd tweede met een prachtige score van 89 punten. Zoran Krajnovic werd derde met een mooie score van 74 punten.

Bij het Pistool schieten A was Irma Jaspers eindelijk goed op schot,en eindigde zij op de eerste plaats met een prachtige score van 88 punten. Arian Janse werd tweede met een prima score van 85 punten. Wijnie Hoogland en Sjef de Gier volgde op 2 punten achterstand op de derde plek met een prima score van 83 punten.