Levitas turnsters in de prijzen

Wijk bij Duurstede, 31 januari 2015. Vandaag waren de eerste wedstrijden van het seizoen van g.v.Levitas in de regio Rivierenland, voor de niveaus D2 en D3. Voor het eerst deden de meiden, onder leiding van Judy Maas, mee op regionaal niveau.

Aanstormend talent

Bij het uitdelen van de medailles was een klein probleempje. Twee meiden eindigden gelijk op de 1e plaats en kwamen daarmee allebei op het hoogste podium. Er was maar één gouden medaille, maar Renske nam voor nu althans, genoegen met een zilveren plak! Steffie kreeg met het podium in zicht de 4e plaats. Dit aanstormend talent zal waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2015 verder excelleren in de nieuwe turnhal op het Mariënhoeve. De trainingsfaciliteiten zijn daar zeer uitgebreid en biedt de jongste jeugd de mogelijkheid met veel plezier te bewegen!