Hoogste punt sporthal bereikt

Wijk bij Duurstede, 30 januari 2015. Het hoogste punt van de nieuwe sporthal op Mariƫnhoeve is bereikt. De weersvoorspellingen zorgden er voor dat vanmiddag het hoogste deel van het gebouw van de in aanbouw zijnde sporthal niet, ivm veiligheid, het dak op werd getakeld.

Juni oplevering

In plaats van het aanschouwen van het plaatsen van het hoogste deel sprak Arie Kauffman (voorzitter Stichting Wijksport) in de toekomstige kantine de aanwezigen toe. Kort gaf hij een inzicht in het voorziene tijdpad tot de opening. Per 1 april startten de korfballers van Viking met het buitenseizoen en wordt er een start gemaakt met de renovatie van de sporthal. In juni is de oplevering van de nieuwe accommodatie voorzien en start het inrichten van de hallen en overige ruimten. Kauffman verwacht dat er vanaf 24 augustus gesport kan worden in de nieuwe hal.

Sportfeest

“Een kleine groep is bezig om te bezien of ter gelegenheid van de officiele opening van het complex er een sportfeest georganiseerd kan worden” laat Kauffman weten. Na de toespraak konden de aanwezigen de diverse locaties gaan bekijken er werd afgesloten met een samenzijn in de OMNI-hal.