Woningbrand Tunneloven

Wijk bij Duurstede, 28 januari 2015. Een melding woningbrand bracht vanmiddag brandweer en politie en omwonenden en belangstellenden naar de Tunneloven.

Deur geforceerd

Op de 1ste verdieping aan de Tunneloven was achter de ramen rook te zien. De brandweer forceerde de deur van de woning om zich toegang te verschaffen. Na onderzoek bleek het om een pannetje op het vuur te gaan. Nadat deze was verwijderd werden ramen en deuren van de woning geopend om de woning van rook en brandlucht te ontdoen.

Geschrokken

De bewoners van de woning arriveerden en kleine 10 minuten na de komst van de brandweer. Het geschrokken duo werd opgevangen door de brandweer en bijgepraat over de situatie. De bewoner van de woning onder de getroffen woning kreeg te horen dat zijn woning geen schade had opgelopen. Nadat een grote ventilator was afgeleverd en aangezet werd de woning verder geventileerd en vertrok de eerste brandweerauto weer richting kazerne.