Boerenbal begin van carnaval 2015

Wijk bij Duurstede, 26 januari 2015. Het moet een prachtig jaar worden voor Prins Jos den Eerste en zijn gevolg. De inschrijvingen voor de Waikse Optog komen overal vandaan en de voorverkoop voor het grote weekend is ook reeds begonnen. Carnaval leeft in Waik en daar zijn de Kaieschaiters trots op.

Start

De start van het Waikse Carnaval 2015 is op zaterdag 31 januari vanaf 20.30 uur. In Residentie Café Oud Wijk is het dan tijd voor het traditionele Boerenbal. De opwarmer voor het grote weekend en misschien wel de gezelligste vooravond van allemaal. De residentie zal ongetwijfeld vroeg vol zitten dus kom op tijd en vier samen met de Kaieschaiters dit geweldige feest.

Inschrijven voor de Waikse Optog

Zaterdag 14 februari: De start van de Waikse Optog om 13.11uur op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg. De optocht heeft veel aanzien en wagens uit diverse omliggende gemeenten komen meedoen in Waik. Op dit moment hebben we alweer meer inschrijvingen dan vorig jaar. En toen hadden we een record grote optocht. Super dus dat het zo leeft en uiteraard kan iedereen nog meedoen. Schrijf je in en doe mee met een groepje vrienden. Het kan als loopgroep of met een kleine of grote praalwagen. Het mooie aan de Waikse Optog is dat het voor iedereen leuk is om mee te doen. De route is iets gewijzigd. Dit zie je ook op onze site en in het boekje wat volgende week huis aan huis rondgebracht wordt. De Waikse Optog is een begrip geworden en de Kaieschaiters roepen de mensen op om mee te doen en de Waikenaren langs de route om hun huizen te versieren. Zo wordt het nog leuker, drukker en gezelliger.

Voorverkoop

Uiteraard doen de Kaieschaiters nog veel meer in het carnavalsweekend. Via de kranten en website willen we u hiervan op de hoogte houden. Als u de Kaieschaiters liked op facebook blijft u automatisch op de hoogte van het laatste nieuws. De voorverkoop voor het grote weekend is inmiddels ook begonnen. De voorverkoop adressen zijn: de VVV op de Markt, Sportcentrum de Horden en Leuk & Zo.

Vier het mee!

Vier het Waikse carnaval samen met de Kaieschaiters. En beleef de optredens van o.a.: Theo Mezz, One two Trio, Duo Knotsek, Het Feestteam, Jettie Pallettie en als uitsmijter Pater Moeskroen. Nog één keer feest in de Hordenhal, zorg dat je erbij bent. Maar eerst het Boerenbal. De entree in de residentie is uiteraard gratis. Kom ook alvast in de carnavalsstemming. Zaterdag 31 januari vanaf 20.30 uur.