Kaieschaiters starten voorverkoop

Wijk bij Duurstede, 18 januari 2015. Afgelopen week is de voorverkoop voor het Waikse Karnaval van 2015 van start gegaan. De Kaieschaiters, die dit jaar worden aangevoerd door Prins Jos den Eerste en Adjudant Steef, staan weer aan de vooravond van een mooi carnavalsweekend.

Inschrijvingen

‘En dat Wijk bij Duurstede en de weide omgeving hier ook zin in heeft zien we aan de inschrijvingen van de Waikse Optog. Veel deelnemers uit Wijk bij Duurstede maar ook uit Werkhoven, Houten, Langbroek en Cothen, we verwachten nog wat deelnemers van de andere kant van de Lek en dan mag je dus echt spreken over een regio optocht. Het lijkt er dan ook op dat de Waikse Optog 2015 weer tot record grote zal komen. We hebben al diverse creaties gezien en de kwaliteit is super. De Optocht moet een van de hoogtepunten worden in het weekend. De optocht is op zaterdag 14 februari en de start om 13.11uur’, aldus de Kaieschaiters.

Tienercarnaval

‘We beginnen vrijdag 13 februari met het tienercarnaval. Entree €1,- in de voorverkoop en daar krijg je ook nog een consumptie voor. Alle Tieners zijn welkom, deze avond is alcohol en rookvrij en er is een optreden van Feestduo Knotsgek. Samen met DJ Gerrit gaan die zorgen voor een onvergetelijke Tieneravond, mis het niet.

Openingsbal

Zaterdag gaat de Leutbunker weer open om 20.00uur voor het traditionele openingsbal. Optredens van Theo Mezz en het Feestteam gaan zorgen voor een super gezellige avond met 100% feest.

Kindercarnaval

Zondag morgen om 11.00 uur is het de beurt aan de echte kleintjes. Net als vorig jaar, toen gingen we voor het eerst de grote zaal in, is het kindercarnaval in de Leutbunker. Op het grote podium een vernieuwde One Two Trio Kindershow met meneertje Blauw, Rood en Geel. Grote ruimte voor de kleintjes maar ook de papa’s en mama’s zijn van harte welkom. Gratis entree en rook en alcohol vrij. Op zondagavond komt One two trio terug voor het traditionele Noppes bal. Wederom gratis entree en sfeer verzekerd met 100% live optredens.

Laatste keer Hordenhal

Op maandag 16 februari zijn we voor de laatste keer te gast bij de Hordenhal. Voor deze laatste avond komt Jettie Pallettie de boel opwarmen en komt Pater Moeskroen er live voor zorgen dat het dak eraf gaat. Eindelijk is het ons gelukt deze feestband te boeken en dit is een avond die je niet mag missen. De voorverkoop is begonnen bij de VVV, Sportcentrum de Horden en Leuk & Zo. Koop de kaartjes op tijd want vol is vol. Wanneer de voorverkoop niet uitverkocht is is er ook verkoop aan de zaal. Aan de Waikse Optog kan iedereen nog meedoen, hier zijn geen kosten aan verbonden.

Meer info

Meer info over het Kaieschaiters karnaval zie de website of Facebook.