Kneuterblad 2015

Cothen, 4 januari 2015. Zondag 11 januari is het weer zover dan zal bij CV de Brienkneuters het 51e Kneuterblad onthuld gaan worden. Prins Moker en zijn adjudant moeten nog wel wat doen om het eerste exemplaar in handen te krijgen!

Onthulling

In het circus lopen ook goochelaars maar of dat allemaal goed gaat mag je komen bekijken. De onthulling zal dit jaar plaatsvinden in Café ‘t-Molentje aan de Dorpstraat in Cothen vanaf 15.00 uur zijn de deuren open en rond de klok van 16.11 uur zal het spektakel beginnen. Als u komt kunt u uiteraard ook gelijk na de onthulling het Kneuterblad in handen krijgen en door bladeren/lezen. Wij van de Brienkneuters willen in ieder geval al onze sponsoren bedanken want mede door hun is het weer mogelijk carnaval te vieren in Cothen.

Donateurs

De raad van elf zal weer bij u langs komen vanaf maandag 12 tot donderdag 22 januari voor de jaarlijkse donateurs actie en zij komen natuurlijk ook het nieuwe kneuterblad aan u overhandigen. Bent u niet thuis en u was al donateur dan zal iemand van de Brienkneuters u voor een tweede keer bezoeken. Tevens kunnen de wagenbouwers die mee willen rijden in de Brienkneuter optocht 2015 zich weer aanmelden via e-mail Hou voor meer activiteiten de facebook pagina en de website in de gaten!