Jonge sporters in Superteam

Cothen, 1 januari 2015. Afgelopen week is er weer het beroemde Superteamtoernooi in Cothen geweest. Ook voor de jeugd.

Het Superteamtoernooi

Een toernooi team ‘De cactusparade’ speelde tegen andere teams verschillende sportonderdelen; Voetbal (natuurlijk alle wedstrijden gewonnen!), handbal (hebben ze nog wel wat in te leren), badminton (wat kunnen ze dat al goed!), darten (finesse ontbreekt nog wat), koersbal (oké, is voor ouderen maar ze zijn er goed in!), tafeltennissen (op snelheid niet te kloppen, of toch wel?), touwtrekken (de zwaargewichten worden nog gezocht) en volleyballen (fifty fifty). Dit jaar ook een zeer enthousiast team dat grotendeels uit sportklasleerlingen van Schoonoord Doorn bestond. Maar vooral een gezellige leuke en enthousiaste groep onderling. En hoewel ze fysiek dan misschien niet helemaal uit de verf komen met touwtrekken zijn ze wel tweede geworden! Niet gek, die sportfanaten!