Gratis proefles Tai Chi

Wijk bij Duurstede, 31 december 2014. Vanaf maandag 12 januari starten er nieuwe lessen in de Chinese krijgskunst Tai Chi in Wijk bij Duurstede. Tai Chi is een zeer gezonde en ontspannen manier van bezig zijn met zowel lichaam als geest en is ook een zeer goede workout voor het lichaam, spieren en pezen. Er zijn gratis introducties op maandag van 19.30 tot 20.30 en op woensdag van 20.30 tot 21.30 uur in OBS de Horn, Overloop 2. Vindt u het leuk eens kennis te maken met deze gezonde bezigheid meld u dan aan via de website.

Paul Seelen

Op zaterdag 17 januari is er een workshop QiGong in OBS de Horn. Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden en kan los worden gevolgd. Meer info is te vinden op de website. Alle lessen worden gegeven door Paul Seelen. Paul begon op zijn 9e jaar met Kung Fu en is ruim 15 jaar aktief in Tai Chi en QiGong. Hij is een gecertificeerd instructeur door de Chinese Meester Jesse Tsao. Daarnaast is hij Traditioneel Reikimaster en ook in Reiki worden lessen en behandelingen gegeven. Het gehele programma is te vinden op de website en voor meer info kunt u mailen naar Paul Seelen