Ronald van Maaren

Naam: Ronald van Maaren

Bedrijf: Van Maaren Uitvaartzorg

Wat doe ik: Het organiseren en begeleiden van van uitvaarten (begrafenissen en crematies). Tevens mogelijkheid tot het bieden van voorzorg (advisering omtrent uitvaart) en nazorg (rouwbegeleiding).

Mijn kracht: Ik wil mij onderscheiden door meer voor de cliënten te zijn dan alleen maar uitvaartverzorger. Ik begeleid hen in omstandigheden die ik niet kan veranderen, maar wel draaglijker kan maken. Dit doe ik door hen zorg uit handen te nemen en er voor hen te zijn zolang dit nodig is.

Waarom in de zzp bijlage? Mijn dienstverlening kenmerkt zich doordat deze waardig, persoonlijk en eerlijk is. Een overledene is een passend afscheid waard, waarbij de wensen van de overledene en de familie uitgangspunt voor de dienstverlening vormen. Van te voren is transparant wat van mij verwacht mag worden en wat de kosten van de uitvaart zijn d.m.v. een offerte vooraf. Voor mijn activiteiten als uitvaartbegeleider hanteer ik een vast tarief en op de kist, bloemen, etc. bereken ik geen marges. Als klein bedrijf is het mogelijk om tijd en aandacht te hebben voor de cliënten en flexibel in te spelen op hun wensen en behoeften. Er is sprake van uitvaartbegeleiding op maat!

E-mail: info@vanmaarenuitvaartzorg.nl

Website:www.vanmaarenuitvaartzorg.nl

Telefoon: 0343-764764 (24/7 bereikbaar!)

Mobiel: 0343-764764 (vast op mobiel)