Rik van der Horst

Naam: Rik van der Horst

Bedrijf: Volt4U

Wat doe ik: Advies, import, verkoop en installatie van fotovoltaïsche (PV) systemen, oftewel zonnepanelen.

Mijn kracht: Volt4U maakt altijd een systeem dat bij u past, met maatwerk en service. Wij leveren kwaliteit van begin tot eind, van de selectie van onze hoogwaardige producten tot de installatie op uw dak, wij controleren dat het goed gebeurd. Volt4U werkt volgens alle NEN-, brandweer en VCA veiligheidsnormen. En goedkoop.

Waarom in de zzp bijlage? Terwijl de energieprijs stijgt voor de Wijkse ondernemers en huishoudens schijnt de zon elke dag gratis op onze daken. Volt4U helpt wijkenaren onafhankelijker, zuiniger en milieuvriendelijker te worden. Mensen proberen meer te weten te komen over zonne-energie via internetsites maar er is te veel informatie voor ze. Volt4U legt het duidelijk uit met aandacht voor de individuele situaties. Volt4U steunt de ambitie van de gemeente Wijk bij Duurstede om voor 2035 volledig klimaatneutraal te zijn en doet daar wat aan. Volt4U probeert tussen zich tussen de onpersoonlijke webshops uit te wringen en alle aandacht helpt daarbij.

E-mail: info@volt4u.nl

Website:www.volt4u.nl

Telefoon: 06-25467631

Mobiel: 06-25467631