Auto in sloot naast N-229

Cothen, 16 december 2014. Op de kop af een maand geleden reed op vrijwel dezelfde plaats een auto van de weg en kwam ook tot stilstand in de sloot naast de N-229.

Geen gewonden

Politie, Rapid responder en even later ook de brandweer werden vanmiddag rond 14.00 uur naar een incident ‘voertuig te water’gedirigeerd. Door onbekende redenen reed het voertuig van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en werd opgevangen door medeweggebruiker. Ambulancepersoneel van de Rapid responder heeft het slachtoffer kort onderzocht. De politie regelde het verkeer en kon de opgeroepen duikers van de brandweer melden dat er verder geen onderzoek in het water hoefde te worden gedaan. Een berger haalde het voertuig uit de sloot en voerde het af.