Het Studiehuys biedt mooie kennismakingsactie

Wijk bij Duurstede, 2 december 2014. Vanaf 1 november heeft Huiswerkinstituut Het Studiehuys een vestiging geopend in Wijk bij Duurstede. Het Studiehuys biedt onderwijs ondersteunende activiteiten aan middelbare scholieren. Ter kennismaking biedt het Studiehuys een mooie actie in Wijk bij Duurstede.

Tot het einde van het schooljaar 2014-2015 biedt het Studiehuys vier middagen in de week huiswerkbegeleiding voor 250 euro per maand.

Deskundige begeleiding

Na Doorn, Maarn en Driebergen is de vestiging in Wijk bij Duurstede de vierde locatie waar het Studiehuys onder andere huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aanbiedt. Het Studiehuys werkt uitsluitend met pedagogen en vakdocenten met een afgeronde (universitaire) opleiding. Door deze combinatie kan Het Studiehuys zowel op het gebied van leeruitdagingen als vakinhoudelijk leerlingen een uitstekende basis bieden waardoor schoolresultaten duidelijk verbeteren. Naast Het Studiehuys, start ook Het Basishuys met haar activiteiten in Wijk bij Duurstede. Basisscholieren kunnen onder de deskundige leiding van Remedial Teachers, orthopedagogen en leerkrachten werken aan schoolprestaties. Voor RT, cito-begeleiding, bijles en ondersteuning van huiswerk zijn deze leerlingen van harte welkom. Ook biedt Het Basishuys leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong de mogelijkheid om extra uitdaging in het schoolwerk te vinden.

In de bibliotheek

Het Studiehuys en Het Basishuys starten hun werkzaamheden binnen de Bibliotheek van Wijk bij Duurstede. De samenwerking tussen Het Studiehuys en de Bibliotheek is in Driebergen een succes gebleken. Met de start in Wijk bij Duurstede hopen de bibliotheek en Het Studiehuys ook leerlingen in Wijk bij Duurstede de kans te geven om in de prettige en rustige omgeving van de bibliotheek te komen tot betere leerprestaties. Informatie over de diensten van Het Studiehuys en Het Basishuys is te vinden op www.hetstudiehuys.nl en www.hetbasishuys.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen via 0343-420152 of via help@hetstudiehuys.nl en help@hetbasishuys.nl.